Heerlijk uit eten bij Restaurant BoschoordCulinair genieten in Oisterwijk

Reserveer een tafel

Over Restaurant Boschoord

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord en dat geldt zeker ook voor het restaurant. U wordt hier geholpen door vriendelijke medewerkers en u kunt er volop genieten van de heerlijke gerechten die onze chef-kok voor u bereidt. Het hotel heeft een keuken voor fijnproevers en biedt zowel mogelijkheden voor de lunch als voor het diner. Van een à la carte diner in ons restaurant of lekkere hap in onze brasserie tot een buffet voor verschillende gelegenheden. Heeft u speciale dieetwensen, dan horen wij dat graag van u.

Bar

Na een lange dag kunt u nog heerlijk na borrelen in de gezellige bar annex lounge. Bij mooi weer is het ook heerlijk vertoeven op het ruime loungeterras met schitterend uitzicht op de natuur.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:00 - 10:00 uur
  • Ontbijt (za-zo): 08:00 - 10:30 uur
  • Lunch: 11:30 - 17:00 uur
  • Diner: 17:30 - 21:00 uur

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.