Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie nabij Tilburg

Wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie nabij Tilburg is Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord de ideale bestemming. Het hotel beschikt over tien multifunctionele vergaderzalen die een totale capaciteit voor 120 personen biedt. Tijdens uw verblijf staat ons gemotiveerde team graag voor u klaar.

Succesvol bijeenkomen

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord is een zakelijke overnachting, diner of lunch mogelijk. De vergaderzalen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties, zijn er kleinere discussieruimtes voor besloten vergaderingen en zijn er lichte werkruimtes voor meerdaagse bijeenkomsten. Bovendien maakt u gebruik van gratis WiFi en zijn de zalen voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

De vergaderruimtes zijn onder andere geschikt voor:

  • Vergaderingen
  • Trainingen
  • Presentaties
  • Congres / seminar
  • Evenementen
  • Teambuilding

Praktische vergaderlocatie

Ook de omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord biedt uiteenlopende mogelijkheden mede voor outdoor- en teambuildingsactiviteiten. De uitgestrekte bossen en het groene natuurgebied leent zich perfect voor een middag teambuilding. Het hotel is via de A58 en N65 eenvoudig te bereiken en beschikt over 80 parkeerplaatsen waar u gratis gebruik van kunt maken.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

10 multifunctionele vergaderzalen tot 120 personen - 64 hotelkamers

 

Theater

Tot 100 personen

Cabaret

Tot 60 personen

School

Tot 60 personen

U-vorm

Tot 45 personen

Carré

Tot 48 personen

Diner

Tot 80 personen

Receptie

Tot 125 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Boschoord worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

  • Bezoek het Trappistenklooster in Berkel-Enschot
  • Fietsen of wandelen in het schitterende gebied bestaande uit bossen en vennen
  • Van actief tot passief en van vertier tot teambuilding. Denk aan steps, trabant rijden tot high land games

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.